برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم

کارشناس تغذیه

معرفی واحد بهبود تغذیه:
رسالت : 
افزایش سوادوفرهنگ تغذیه ای جامعه جهت کمک به بهبود امنیت غذایی و ارتقاء کیفیت تغذیه مردم و رهایی از بیماریها با استفاده از تمهیداتی از قبیل اطلاع رسانی و آموزش ,مشارکت در اجرای طرح های تغذیه ای ,تحقیق, پایش  و اقدامات پیشگیرانه و درمانی در قالب ارزشهای اسلامی و انسانی و قوانین جاری جمهوری اسلامی ایران
 
نام و نام خانوادگی  :فرزانه ایمانی 
مدرک تحصیلی:  کارشناس مامایی
سمت:  مسئول واحد بهبود تغذیه شهرستان ورزقان

اهداف واحد بهبود تغذیه:
الف- هدف کلی خدمات تغذیه ای :
تامین، حفظ و ارتقاء سلامت تغذیه ای جامعه
ب- اهداف اختصاصي خدمات تغذیه ای:
  • كاهش ميزان سوء تغذيه در گروههای مختلف جمعیتی
  • کاهش شیوع کمبود ریزمغذیها بویژه کلسیم، آهن، ویتامین D در جامعه
  • پیشگیری و کنترل شيوع اضافه وزن و چاقي در جامعه
  • حمایت تغذیه ای گروههای آسیب پذیر جامعه
  • ارتقا فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه در زمینه تغذیه صحیح
  • اصلاح الگوی مصرف روغن ها و چربیها
  • کاهش مصرف نمك  و قند و شکر
  • پايش مستمر روند تغييرات وضعيت غذا و تغذيه در جامعه
 
 
برنامه ها و فرایندهای جاری واحد بهبود تغذیه شهرستان
۱-پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید ((IDD
2-مراقبتهای تغذیه ای مادران باردار و شیرده
3-برنامه ارتقاء سطح سلامت دانش آموز دختر دبیرستانی و راهنمائی از طریق آموزش تغذیه و آهن یاری هفتگی و توزیع ماهانه مگا دوز ویتامین D۳
4-ارتقاء سطح فرهنگ و سوادتغذیه ای جامعه
5-پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذیها
6-برنامه مشارکتی حمایتی بهبود وضع تغذیه کودکان زیر ۶ سال
7-برنامه تامین یک وعده غذای گرم در روستا مهدها
8-همکاری در انجام پژوهشهای تغذیه ای (ملی– استانی)
9-مدیریت تغذیه در بحران (بلایهای طبیعی مثل سیل –زلزله و طوفان)