معرفی واحد بهبود تغذیه:
رسالت :
افزایش سوادوفرهنگ تغذیه ای جامعه جهت کمک به بهبود امنیت غذایی و ارتقاء کیفیت تغذیه مردم و رهایی از بیماریها با استفاده از تمهیداتی از قبیل اطلاع رسانی و آموزش ,مشارکت در اجرای طرح های تغذیه ای ,تحقیق, پایش و اقدامات پیشگیرانه و درمانی در قالب ارزشهای اسلامی و انسانی و قوانین جاری جمهوری اسلامی ایران
نام و نام خانوادگی
:فرزانه ایمانی
مدرک تحصیلی
: کارشناس مامایی
سمت
: مسئول واحد بهبود تغذیه شهرستان ورزقان
اهداف واحد بهبود تغذیه:
الف- هدف کلی خدمات تغذیه ای :
تامین، حفظ و ارتقاء سلامت تغذیه ای جامعه
ب- اهداف اختصاصي خدمات تغذیه ای:
- كاهش ميزان سوء تغذيه در گروههای مختلف جمعیتی
- کاهش شیوع کمبود ریزمغذیها بویژه کلسیم، آهن، ویتامین D در جامعه
- پیشگیری و کنترل شيوع اضافه وزن و چاقي در جامعه
- حمایت تغذیه ای گروههای آسیب پذیر جامعه
- ارتقا فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه در زمینه تغذیه صحیح
- اصلاح الگوی مصرف روغن ها و چربیها
- کاهش مصرف نمك و قند و شکر
- پايش مستمر روند تغييرات وضعيت غذا و تغذيه در جامعه
برنامه ها و فرایندهای جاری واحد بهبود تغذیه شهرستان
۱
-پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید
((IDD
2
-مراقبتهای تغذیه ای مادران باردار و شیرده
3
-برنامه ارتقاء سطح سلامت دانش آموز دختر دبیرستانی و راهنمائی از طریق آموزش تغذیه و آهن یاری هفتگی و توزیع ماهانه مگا دوز ویتامین
D۳
4
-ارتقاء سطح فرهنگ و سوادتغذیه ای جامعه
5
-پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذیها
6
-برنامه مشارکتی حمایتی بهبود وضع تغذیه کودکان زیر ۶ سال
7
-برنامه تامین یک وعده غذای گرم در روستا مهدها
8
-همکاری در انجام پژوهشهای تغذیه ای (ملی– استانی)
9
-مدیریت تغذیه در بحران (بلایهای طبیعی مثل سیل –زلزله و طوفان)